Lej Medietanken

Hold møder og konferencer i naturskønne rammer
Medietanken er beliggende ved TV MIDTVEST i Holstebro. Medietanken (multimediesal og foyer) kan lejes af virksomheder, organisationer mv. Faciliteterne i Medietanken rummer en fantastisk multimediesal / auditorium, der egner sig rigtig godt til foredrag, konferencer, kurser, intime koncerter, stand-up shows, teater og specielt også til filmvisning, da den rummer top professionelt udstyr til film- og videovisning.  
  
Multimediesalen er opbygget som biograf med: 96 pladser, projektor til film, video og præsentationer, lærred på 8 x 4,5 m., lyd i THX-standard, taleanlæg og teleslynge. Vinduesafskærmning kan rulles op, så salen bliver auditorium med dagslys. Der er mulighed, for at indsætte ekstra stole, så salen kan rumme op til ca. 110 gæster.

Unik beliggenhed med udsigt over Vandkraftsøen
Foyeren er 250 m2 - lys og luftig med udsigt over Vandkraftsøen ved Holstebro. Foyeren er indrettet med salgs-/bardisk, caféborde og buffetbord.  Indretningen er fleksibel og med mulighed for borde og stole til konference og fx spisning. Taleanlæg og teleslynge.

Udlejningspriser - multimediesal + foyer

1/2 dag  kl. 8.00-12.00 eller 12.00/13.00-17.00 Kr. 2.500,-
1/1 dag   kl. 8.00-17.00 Kr. 4.000,-
Efter kl. 17.00 og indtil kl. 22.00 Kr. 3.000,-
Alle priser er eksklusiv moms  

 

Konsulenthjælp ift. præsentation, opstilling på scene, ekstra mikrofoner, klargøring af film- og projektor koster kr. 550,- pr time. Det er også muligt at spørge til anden teknisk eller journalistisk bistand i forbindelse med et arrangement.

Forplejning kan tilkøbes efter aftale - se prisliste herunder.

PDF icon medietanken_forplejning.pdf

Referencer

Erhverv og Turisme afholdte deres årlige Turismekonference i Medietanken.

Susanne Toftegaard Hansen, chef for Erhverv og Turisme udtaler:
”Lokalerne, teknikken og servicen fungerede perfekt. Medietanken er et spændende sted at invitere gæster med mulighed for rundvisning på tv-stationen. Vi siger tak for et flot arrangement!”

-

STS Biler holdte deres årlige fællesmøde i Medietanken.

Eigil Christensen, direktør udtaler:
”Tusind tak – for et super arrangeret internt møde for vores folk i Medietanken. Ikke mindst tak for super service under maden og bestemt også i salen. Arrangementet var til UG."