Kom med bag kameraet på TV MIDTVEST

Dagens vært tager jer gennem både historien om tv-stationen og med bag kameraet, når dagens nyheder bliver produceret. Hør om studieværtens arbejdsdag, følg journalisten og fotografen og meget mere ...

TV MIDTVEST byder på visuelle og informative oplevelser på det 8 x 4½ meter store lærred i multimediesalen, en guidet rundvisning i huset og mulighed for at møde studieværten.

Hvert år besøger flere tusinde gæster TV MIDTVEST. I efteråret 2013 tog vi en nybygget multimediesal i brug, så nu kan et besøg på TV MIDTVEST bedst beskrives som en blanding af en biograftur og et virksomhedsbesøg tilsat kendte ansigter fra skærmen og naturligvis kaffe og kage!

Book online

Alle midt- og vestjyder har mulighed for at komme helt ind i hjertet af regionens store mediehus, og selvfølgelig med besøg i begge vores tv-studier.

Da TV MIDTVEST for snart 30 år siden holdt sit første åbent hus, stod folk i kilometerlang kø udenfor stationen. Nu kan man springe køen over og booke en billet her på siden. Prisen for et besøg er 100,- inkl. kaffe og kage.

Klik her for at se ledige datoer og booke billet. 

Billetter kan også bookes ved at ringe 96 12 12 12 på hverdage mellem kl. 8–16. 

Du kan nu også give et gavekort til et besøg på TV MIDTVEST. Gavekort bestilles online her.

Grupper er velkomne både formiddag, eftermiddag og aften

Vi tilbyder også besøgsoplevelser mandag til torsdag henvendt til skoler, foreninger og virksomheder. Der kan bookes tid for besøg ved at ringe på 96 12 12 12  alle hverdage mellem kl. 8 og 16.

Prisen for arrangementet inkl. kaffe, kage, frugt og chokolade er 100 kr. pr. person.

En gruppe skal være min. 35 og max 96 deltagere. Kommer I færre end 35 er prisen 3.500 kr. (35 x 100 kr.). Der kan aftales anden forplejning eller særarrangement, der så afregnes efter aftale.